Tapahtumat

 • 31.5.2017Improryhmä Kolina: Roope & Erkku LiveMTV3:n Putouksesta tutut Improryhmä Kolinan näyttelijät Roope Salminen ja Ernest ”Erkku” Lawson tekevät kuuden keikan kiertueen toukokuussa ja saapuu Tapiolaan 31.5.MTV3:n Putouksesta tutut Improryhmä Kolinan näyttelijät Roope Salminen ja Ernest ”Erkku” Lawson tekevät kuuden keikan kiertueen toukokuussa. Musiikista kiertueella vastaa maan parhaaksi impromuusikoksikin tituleerattu Olli Äkräs, joka tunnetaan myös Roope Salminen & Koirat ja Scandinavian Music Group -kokoonpanoista.

  Kiertue juhlistaa myös Salmisen ja näyttelijä–tuottaja Sasu Paakkunaisen perustaman Improryhmä Kolinan kymmenvuotista uraa. Roope ja Erkku omistautuivat yleisön naurattamiselle tämän palkitun, improvisaatioteatteriryhmän riveissä jo kauan ennen Putousta. Kolina on kunnostautunut erityisesti impron viihteellisimmässä, lyhyessä ja sketsimäisessä muodossa, jossa yleisön vaikutusvalta improttuihin kohtauksiin on suuri ja käänteiden pyrkimys kirvoittaa katsojista nauruja. Kolina on kahminut liki kaikki lajin palkinnot, mm. Impromestari-tittelin se on saanut kolmesti. Ryhmä on tehnyt liki 1000 keikkaa ja vieraillut niin ravintolaklubeilla kuin ikonisilla, suomalaisilla näyttämöilläkin Finlandia-talosta Hartwall Arenalle.

  Improryhmä Kolinan riveissä Roope ja Erkku heittäytyvät äärimmäisiin tilanteisiin yleisön edessä vailla käsikirjoituksen tuomaa turvaa, tukenaan vain toisensa ja oma lahjakkuutensa. Nyt on tilaisuus kokea livenä show, joka toi heidät Suomen suurimpaan viihdeohjelmaan!

  Keskiviikkona 31.5.2017 klo 18.00 - 19.45 Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa, ikärajaton.
  Liput: tiketti.fi
  Lue lisää
 • 25.8.2017-26.8.2017Makujen TapiolaMakujen Tapiolaa vietetään tuttuun tapaan yhdessä Espoo-päivän kanssa elokuussa!Makujen Tapiolaa vietetään tuttuun tapaan yhdessä Espoo-päivän kanssa elokuussa!Lue lisää
 • 25.8.2017Tapiola Sinfonietta & Felix ZengerEspoo-päivän ilmaiskonsertti Tapiolasalissa!Tapiola Sinfonietta
  Eero Lehtimäki, kapellimestari
  Felix Zenger, beatboxaus
  Tapiolan lukion kamarikuoro, joht. Tuula Tikkanen

  Maailman paras rytmikone Felix Zenger on tehnyt beatboxausteoksen orkesterille. Teoksen kantaesitys kuullaan nyt Tapiolasalissa seuranaan setti suomalaisia suosikkisävelmiä.

  Ilta jatkuu Louhisalin klubilla, jonne on myös vapaa pääsy. Espoo-päivän ehdoton huipentuma!

  ​Kesto avoin, vapaa pääsy!

  pe 25.8.2017 klo 19.00 - 21.00 Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa
  Lue lisää