Tapiola – elävä kaupunkikeskus Espoossa

Espoon Tapiolan perinteikkään keskuksen liikkeet ja palvelut tarjoavat monipuolisen kaupan palveluvalikoiman kauempaakin tuleville. Pienet erikoisliikkeet, kauppaketjut ja tavaratalojen valikoimat maustettuna alueen ravintola- ja kahvilatarjonnalla luovat puitteet viihtyisään asiointiin ja vapaa-ajanviettoon.

Tapiolan ytimessä sijaitsevan Stockmannin valikoima ulottuu muodista urheiluvälineisiin sekä lastenvaatteista ruokamaailma Herkkuun. Syksyllä 2019 kokonaan valmistunut kauppakeskus AINOA käsittää sata erikoisliikettä, ja shoppaaja löytää saman katon alta muotia tai sisustustarvikkeita tutuista merkistä maailmankuuluihin brändeihin. Suomen ensimmäinen kauppakeskus, vuonna 1968 valmistunut Heikintori, on perinteinen kohtauspaikka, jossa toimii 40 liikettä. 

Ostosten lomassa voi piipahtaa vaikka lounaalla alueen viihtyisissä kahviloissa ja ravintoloissa. Tapiolassa toimii 30 kahvilaa ja ravintolaa, joista jokainen löytää itselleen mieluisan levähdyspaikan.  Aukioloajat vaihtelevat liikekohtaisesti. Tutustu alueen liikkeisiin ja aukioloaikoihin opaskartan avulla.

Tapiola on myös erinomainen paikka asua. Suomen suurin yhtenäinen kävelykeskusta tarjoaa asukkaalle palveluita, kulttuuria ja ennen kaikkea viihtyisän ympäristön.

Tapiolaan pääset niin kävellen, pyörällä, autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Tutustu saapumisohjeisiin.